۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹
با اینکه انتظار نمیرود اپل واچ ۶ تا اواخر سال ۲۰۲۰ به بازار عرضه شود، اما برای بررسی شایعات این ساعت هوشمند خیلی زود نیست. در این مطلب همچنین راجع به ویژگیهایی صحبت خواهیم کرد که انتظار داریم در ساعت هوشمند بعدی اپل مشاهده کنیم.
اپل واچ ۵ آخرین ساعت هوشمند اپل است که در اکثر بررسیهای تخصصی بهترین ساعت هوشمند موجود در بازار و یا جزو بهترینها به شمار میآمد. با این حال، چندان فرقی با اپل واچ ۴ نداشت و ما انتظار داریم در اپل واچ ۶ چیزهای متفاوتتری ببینیم.
اپل معمولا تمامی مدلهای جدید خود را در ماههای سپتامبر معرفی میکند. بنابراین، با اینکه هنوز اطلاعات دقیقی در مورد زمان انتشار اپل واچ منتشر نشده است، اما پیشبینیها میشود، سپتامبر امسال عرضه شود.
اپل معمولا در تاریخهای خاصی به رونمایی از محصولات خود میپردازد، بنابراین، احتمالا هشتم یا پانزدهم سپتامبر شاهد رونمایی از ساعت جدید اپل باشیم. البته برای خرید آن در ایران، باید چند روز بیشتر صبر کنید.
البته معلوم نیست که کرونا تاثیری در برنامههای اپل داشته باشد یا نه؟ ممکن است همانند شایعاتی که در مورد تاخیر عرضهی آیفون ۱۲ وجود دارد، برای اپل واچ ۶ نیز وضعیت مشابهی به وجود بیاید.
در مورد قیمت اپل واچ ۶ میتوان گفت حداقل ۳۹۹ دلار قیمت خواهد داشت. اپل واچ ۵ از صفحهی نمایش OLED استفاده میکند، اما گزارشات نشان میدهند که اپل واچ ۶ به احتمال زیاد از میکرو ال ای دی بهره خواهد برد. مهمترین مزیت میکرو ال ای دی اینست که از انرژی بیشتری برخوردار است و این بدان معناست که اپل واچ ۶ عمر باتری بهتری دارد.
از دیگر تغییرات صفحهی نمایش میتوان به اضافه شدن اسکنر اثر انگشت و تاچ آیدی اشاره کرد. در حال حاضر اپل واچ از ویژگیهای امنیتی و بیومتریک بهره نمیبرد، اما اضافه شدن اسکنر به صفحهی نمایش راهکار سادهای برای افزودن این ویژگی خواهد بود.
همان طور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، ساعت هوشمند اپل آنتنهای وایرلس را به بند ساعت منتقل میکند، از همین رو فضای بیشتری برای سایر اجزای صفحه به وجود میآید.
این موضوع امکان ایجاد فضا برای اسکنر اثر انگشت و باتری بزرگتر را فراهم میآورد. با این حال، امکان ارائهی بند برای شرکتهای شخص ثالث را محدود میکند و بندهای خود اپل نیز به احتمال زیاد گران خواهند بود.
علاوه بر موارد ذکر شده، گفته میشود اپل واچ ۶ خدمات بهتری در ارتباط با سلامتی کاربرانش ارائه خواهد کرد. توانایی نظارت بر میزان اکسیژن خون، نظارت بر ضربان قلب، شناسایی پنیکها و… از جمله ویژگیهایی است که در وبلاگهای مشهوری همچون بلومبرگ گزارش شدهاند.